Spis det du godt kan lide og tab dig – det er en bivirkning af denne livsstil. Og Sense er i virkeligheden en livsstil.
Suzy Wengel er kvinden bag slankekonceptet Sense og forfatter til bogen Sense – slank med fornuft, samt en række opskriftsbøger. Slankekonceptet går ud på at fordele din mad efter Sense-tallerkenmodellen. Du bruger din håndfladestørrelse og en spiseske til at fordele mængderne korrekt på tallerkenen. Derudover skal man lære at administrere måltider i form af ”spisekasser”.
Sense – slank med fornuft er konceptbogen. Det er her i bogen, du kan læse dig til opbygningen af Sense-tallerkenmodellen. Bogen har endvidere et register, så du kan slå alle dine fødevarer op og se, om de er smarte eller usmarte at spise.
Sense viser en anden vej end den, hvor du tæller kalorier og vejer mad i én uendelighed. Det er slut med at undgå fedt og spise kedelig mad. Ikke flere kure, der alligevel ikke fører til varigt vægttab. Sense er en livsstil og et slankekoncept, der er gennemtestet, og som bygger på sund fornuft. En vej, der gør, at du kan holde dit vægttab. For altid.
Du kan sagtens tilpasse dine yndlingsretter til Sense. I bogen lærer du at prioritere de enkelte elementer i kosten på en ny måde: Masser af protein fra blandt andet fisk, kød og æg, masser af grøntsager og et par spiseskefulde fedtstof ved hvert måltid. Mindre sukker, brød, ris, pasta m.m.
Sense er tre hovedmåltider om dagen og fornuftige mængder. Tre-fire håndfulde mad per måltid gør dig mæt – dine hænder er vægten.
Læs Sense – slank med fornuft fra A til Z, eller brug den som et opslagsværk i den første tid. Bogen guider dig gennem alle faser af dit vægttabsforløb. Du lærer at sammensætte kosten, så den passer ind i din hverdag, og at holde dit vægttab. Du får masser af måltidseksempler og indblik i andres erfaringer med Sense-konceptet.
Suzy Wengel er netop nu aktuel med endnu en opskriftsbog, der samler et stort udvalg af helt nye Sense-opskrifter. I denne bog har Suzy Wengel endnu engang fået selskab Ida Holm, der har mange års erfaring fra Vægtkonsulenterne, men som nu er selvstændig og en del af Sense-teamet som konsulent og ernæringsekspert.
Suzy Wengel har en baggrund som forskningslaborant inden for organisk kemi. Hun er medforfatter på flere videnskabelige artikler og har siden 2006 været direktør i biotekfirmaet RiboTask. Suzy er også kostvejleder, foredragsholder og medejer af Center for Vægttab på Fyn. Ikke mindst er hun kvinden bag slankekonceptet Sense og forfatter til bogen Sense – slank med fornuft samt flere opskriftsbøger med masser af inspiration til et liv med Sense. Læs mere om Suzy Wengel her.
Festlige retter med Sense
Laila Celikkol, Suzy Wengel - Indbinding: Hardback
Festlige retter med Sense af Suzy Wengel og Laila Celikkol – Til dig der elsker et lækkert festmåltid i ny og næ. I bogen Festlige retter med Sense finder du både saftige, kraftige og eksotiske retter. Du finder elegante og raffinerede retter og både små og store retter samt hele menuer, hvor du kan plukke fra de forskellige menuer og selv lave dine egne kombinationer, hvis du har lyst.... Læs mere