AFSTEMNINGEN ER SLUT - HER ER DE 5 DBBA-FINALISTER

Plusbog.dk har nu talt de tusindvis af stemmer i afstemningen til Danish Book Blog Awards op og kan løfte sløret for de fem finalister. 

af

- d. 21. oktober 2024

Tusind tak for jeres interesse for vores Blogger-pris. Igen i år har vi modtaget mange tusinder af stemmer. Det er vi simpelthen SÅ glade og stolte over. Nu har vi talt de mange stemmer op, og vi offentliggører her navnene på de fem skønne bogbloggere, der er gået videre til finalen i kampen om at blive Årets Danske Bogblogger 2024!

 

Finalisterne er: 

@Mullesbogblog - Maria. 

Maria elsker bøger, og bogfestivaler. Maria elsker romance, men kan også sagtens gå i krig med en ny krimi eller fantasybog. Hun skriver uddybende anmeldelser og slutter altid af med sin egen vurdering af bogen. Ingen tvivl om at Maria er en kæmpe bogentusisast.  

 

@shelflove20 - Rikke

Rikke inspirerer sine følgere til at læse med. Rikke har netop også fundet en styrke ved lydbøger, og det fortæller hun også om fordelene. Rikke er bundærlig i sine boganmeldelser og fortæller i boganmeldelserne, hvad hun kan lide og ikke kan lide. Vi har her en skøn bogblogger, som læser masser af YA-bøger. 

 

@krimispot - Sarah Kyndesen

Som Sarahs instagramprofil/navn også antyder, har vi her at gøre med en kæmpe krimi-fan. Sarah skriver meget fyldestgørende boganmeldelser og man kan som følger virkelig mærke, at hun brænder for krimigenren. 

 

@bogmennesket - Emilie Schultz-Nybye

Emilie er en stor bogentusist der vil inspirere sine følgere til at finde nye læseoplevelser. Der sker en masse ting på Emilies profil, og hun vil gerne interagere med sine følgere. Emilie er en mood reader, og læser flere forskellige genrer. 

 

@anettesbookshelf - Anette Mouritzen Knudsen

Anette anmelder mange forskellige slags bøger. Man får ærlige meninger, og meget fyldestgørende bogbeskrivelser. Anette har sin instagramprofil samt en hjemmeside med sin bogblog, hvor der er endnu mere kød på anmeldelserne. Anette elsker bøger og det er du ikke i tvivl om, når du besøger hende på instagram. 

 

Det er nu op til dommerpanelet at beslutte, hvilken af de fem finalister der skal vinde Danish Book Blog Award 2024. Juryen består af sidste års vinder Julie Ottosen, NorogFar læser, en forlagsdirektør samt folk fra bogbranchen samt Plusbog. 

 

Vinderpræmien er:

- 1 x 2000 kr. til at udvide bloggen og de forretningsmuligheder, der ligger heri.

- 1 x 1 års Platinmedlemskab hos Plusbog.dk til en værdi af 1068 kr.

- 1 x DBBA-statuette.- 1 x link fra Plusbog.dks blogunivers i 1 år.

- 1 x reportage om bloggen i Plusbog.dks blogunivers.

- 1 x post på Facebook og Instagram hos Plusbog.dk.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner