Michelle Kristensen anbefaler Offer 2117
Michelle Kristensen anbefaler Offer 2117

Træningsekspert, Michelle Krisensen anbefaler

Trænings- og ernæringsekspert Michelle Kristensen anbefaler, som månedens stemme i august, Offer 2117 af Jussi Adler-Olsen. 

af

- d. 01. august 2019

For hver side jeg læser mig igennem, bliver jeg mere og mere forelsket. Jeg bliver også ked af det, skræmt, glad og så bliver jeg i den grad underholdt. Jussi Adler-Olsen har gjort det igen. Skrevet en krimi som suger mig ind i en anden verden. Dog en verden som er så skræmmende ægte, at det kunne foregår lige her og nu. Måske er det det faktum som gør, at jeg ikke kan lægge bogen fra mig. Fordi jeg bliver nødt til at vide, om det hele ender lykkeligt. For hvad nu hvis det kommer til at ske her i Danmark og ikke i Tyskland, hvor meget af bogens handlinger udspiller sig?

Endelig får vi mere at vide om Assad baggrund, som er Carl Mørcks tro følgesvend på Afdeling Q. I de foregående bøger om Afdeling Q har vi ikke hørt meget til Assads fortid, men alt bliver ændret i denne bog. Og netop Assads fortid bliver bragt op til nutiden på grund af den hjerteløse irakiske bøddel Ghaalib, som forsøger at få Assad liv ændret på den mest umenneskelige måde….igen. Og sådan starter tretten dages spændings- og grufyldt nedtælling til det vi alle håber ikke kommer til at ske. Sideløbende med Assads kamp, som han får hjælp til fra hans trofaste kollega og ven Carl Mørck, hører vi også om en 21 årig drengs vanvittige had til sine forældre og omverdenen, som kan koste menneskeliv og som Rose forsøger at sætte en stopper for samtidig med at resten af Afdeling Q er taget til Tyskland.   

Jeg jubler, når bøger kan trække mig ind i en anden verden. Hvor jeg selv glemmer at drikke af den kolde rosé, som netop er blevet hældt op i glasset. Så ved jeg, at en fortælling har sejret og det har Offer 2117. Well done Jussie. Jeg bøjer mig igen i støvet over din måde at flette en troværdig historie sammen på og glædes over de mange små, finurlige sætninger der popper op hist og her og får smilet frem midt i en ellers nervepirrende fortælling. 

De bedste hilsner, Michelle Kristensen

 

Bogen kan købes her:

 

Er du også vild med Michelle Kristensen, kan hendes nyeste bog købes her:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner