Inspiration til julegaverne
Inspiration til julegaverne

Bog_finkens juleanbefalinger

December er lig med jul, og jul er lig med hygge og gaver.Personligt nyder jeg altid, at modtage boggaver og ikke mindst, at give bøger væk i gaver. 

af

- d. 03. december 2020

Jeg har samlet titler i forskellige genre, fælles for dem alle er, at de vil kunne bidrage til nogle skønne læsestunder, og ikke mindst skal jeg selv forære titlerne væk i år, til mennesker jeg holder af.
 

Kærlighed - Anders Agger og Mingo


20 historier om kærlighed, fortalt at både kendte og ukendte danskere I forskellige aldre og køn. Bogens tekst er skrevet på en måde, så man som læser føler, at man har inviteret forfatteren til kaffe og historiefortælling. Anbefales til voksne i alle aldre.
 
 
 

Cilkas rejse - Heather Morris


Forsættelsen af Tatovøren fra Auschwich. Bogen er baseret på den sande  og hjerteskærende historie om Cilka, der på trods af, at overleve 2. Verdenskrig måtte erkender at rædslerne ikke stoppede der. Et vidnesbyrd om en kvindes vilje til, at overleve umenneskelig rædsler. En historie om håb...Min bedste læse oplevelse i 2020, en bog jeg vil opfordre alle til at læse.
 
 
 

Det sidste gidsel - Henrik Thomsen og Ole Sønnichsen


En dramatisk og sand beretning om, at blive fanget på den forkerte side af linjen,  i en international storkonflikt.En fortælling om at være dansk gidsel under Saddam Hussein og Golfkrigen. En skildring af, at holde fast i håbet om at overleve, uden at vide hvad fremtiden bringer, når man er taget til fange. En god gave til de læsere der kan huske tiden med Golfkrigen, og generelt dem som holder af dokumentariske beretninger.
 
 
 

Gigis fortjællinger fra blokken - Gigi


Fire skarpe og sjove historier om de populære Gigis, som især er kendt fra deres YouTube-videoer og tegnefilm.I denne skønne og hylende morsomme bog hører vi fire forskellige eksempler på, hvor galt det kan gå hvis man ikke står ved den person men i virkeligheden er. Det hele er pakket ind i masser af humor. Anbefales fra ti år og vil gøre mange teenagedrenge glade. Fungere også godt som højtlæsningsbog.
 
 
 

All this time - Mikki Daughtrey og Rachel Lippincott

 

Bogen er skrevet af forfatterne bag bestselleren five feet apart. Vi følger Kyle og Marley på en følelsesmæssig rutsjetur. En dramatisk og rørende  kærlighedshistorie om, at turde tro på kærligheden, og altid kun se fremad. Perfekt til teenagepigen. 

 

Alle tiders bøger - vi læser sammen - Gyldendal


En samling af nogle af de bedste børnebøger der er udgivet igennem tiderne. Bogen er udgivet i anledning sf Gyldendal 250 års jubilæum, og indeholder historier af bl.a. HC Andersen, Vitello, Halfdan Rasmussen og mange flere. Anbefales som gave til de yngste Og deres højtlæsende forældre. 
 
 
 
Håber at nogle af mine anbefalinger vil finde vejen ind under dit juletræ.
 
/@bog_finken, Bettina Dyg

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner