Denne uges anbefalinger byder på lidt af hvert: en biografisk skildring af en af Danmarks tidligere statsministre – med fokus på personen og ikke politikken – og hed romantisk erotik fra Danmarks svar på E.L. James samt en lækker kogebog, så du kan mestre en specifik kulinarisk disciplin.
Denne uges top tre er nemlig Hvad man ikke dør af af Nina Zilstorff Munch-Perrin om Helle Thorning-Schmidt, den nyeste fra SJ Hooks Uden forbehold og SOUS VIDE i hverdagen af Peter Friehling.
I Nina Zilstorff Munch-Perrins Hvad man ikke dør af får du en skildring af personen Helle Thorning-Schmidt frem for politikeren Helle Thorning-Schmidt. Kom bag om politikken og mød personen, som vi måske ikke kender, selvom vi alle ved, hvem Helle Thorning-Schmidt er.
Så er der kommet nyt fra SJ Hooks – som kaldes Danmarks svar på E.L. James! Og det er også Fifty Shades, som Uden forbehold bliver sammenlignet med, da den på forsiden beskrives som Pretty Woman møder Fifty Shades. Mød singlemoderen Abigail Winters, som laver en fræk forretningsaftale med rigmanden Simon Thorne.
Uden forbehold
SJ Hooks - Indbinding: Hæftet
Abigail Winters er desperat. Hun er lige blevet alene med sin lille søn og godt på vej til at blive sat på gaden. På vej hjem efter endnu et jobafslag møder hun en fremmed mand, der stiller hende et forslag, hun ikke har råd til at afslå. Simon Thorne er rig, flot og succesfuld - og lidt af et mysterum. Egentlig skulle deres forhold være rent forretningsmæssigt, for Abigail kan aldrig lade sine to... Læs mere
Med Peter Friehlings bog ved hånden, kan du lære, hvordan du får den kulinariske teknik sous vide ind i din hverdag. Med tips og tricks fra SOUS VIDE i hverdagen mestrer du hurtigt teknikken og kan byde venner og familie på lækker mad.
SOUS VIDE i hverdagen
Peter Friehling - Indbinding: Hardback
Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling "Grundbogen i Sous Vide", der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende.Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bru... Læs mere