blogImage386
blogImage386

Rækkefølgen af Julie Hastrups bøger

Den anmelderroste, og bejler til den danske krimitrone, Julie Hastrup, er aktuel med nyeste bind i serien om Rebekka Holm. Om Julie Hastrup endnu engang har overgået sig selv, er op til dig, kære læser, at vurdere. Se hele rækkefølgen på Rebekka Holm-serien nedenfor.

af

- d. 05. marts 2021

Julie Hastrup appellerer til den danske krimitrone og er med sine bøger om Rebekka Holm godt på vej helt til tops. Julie blev født i Ringkøbing i 1968 og uddannede sig som journalist og har inden forfatterkarrieren arbejdet hos både DR (Danmarks Radio) og hos TV2/Lorry. Hun har boet det meste af sit liv i København, men kigger tilbage til sine rødder. Ligesom hende selv kommer hendes hovedperson, Rebekka Holm, også fra Ringkøbing.

Julie Hastrup peger selv på de store følelser som primær inspirationskilde – begær, hævn, skam og jalousi. Hendes krimier er et forsøg på at forstå de voldsomme følelser, som vi har, og igennem dette, forsøger hun samtidig på at forstå det onde.

Se og bestil den helt nye bog i serien her:

Rækkefølgen af bøgerne i Rebekka Holm-serien:

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

Bog 1 - En torn i øjet (2009)

Bog 2 - Det blinde punkt (2010)

Bog 3 - Blodig genvej (2011)

Bog 4 - Portræt af døden (2013)

Bog 5 - Farlig fortid (2015)

Bog 6 - Mirakelmanden (2017)

Bog 7 - Blodspor (2018)

Bog 8 - Vildskud (2020)

Bog 9 - Kryb (2022)

Bog 10 - Fremmed (2024)

 

 

Om Rebekka Holm-serien

Serien handler om den unge efterforsker Rebekka Holm, som arbejder hos Rigspolitiets Rejsehold. Bøgerne berører sorg, hævn og selvtægt. Dette er en nervepirrende krimi og oplevelsen af at mennesker ikke altid er dem, som de giver sig ud for.

Rebekka Holm-serien indeholder på nuværende tidspunkt 10 bøger. Første bog i serien En torn i øjet udkom i 2009. Senere er bøgerne Det blinde punkt, Blodig genvej, Portræt af døden, Farlig fortid, Mirakelmanden, Blodspor, Vildskud, Kryb og senest Fremmed kommet på markedet. 

           

 

           
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner