Mød Plusbog på Krimimessen 2024!

Vi glæder os til at møde alle jer krimielskere på årets Krimimesse 2024! Og vi glæder os ligeså meget til at få besøg af aktuelle krimiforfattere i vores stand 11 i Magasinet.

Her afslører vi hvem du kan møde i Plusbog.dk's messestand - vi ses!

af

- d. 03. marts 2024

 

Mød forfatterne, køb og få signeret deres bøger:

 

Lørdag:

 

Kl. 11.25 - Birgitte Vestermark

Vestermark udgav i 2023 bind 2 i Victoria Storm-serien DØDBOLD og vi kender hende allerede fra hendes spændende krimidebut UKENDT STOF (2022).
 
 

 

Kl. 12.45 - Tine Gudrun

Tine Gudrun er aktuel med sin anden krimi SKABERVÆRK, som er andet uafhængige bind i den roste Busk- og Løveserie. Da Tine Gudruns debutkrimi DUKKESAMLEREN (2023) udkom, strøg den ind på bestsellerlisten.
 
 
 
 

Kl. 13.30 - Heidi Amsinck

Heidi Amsinck har netop udgivet den tredje bog i Jensen-serien, en krimiserie om den kvindelige journalist Jensen og kriminalkommissær Henrik Jungersen. De første bøger i serien MIT NAVN ER JENSEN (2022) og PIGEN PÅ BILLEDET (2023) har taget mange krimilæseres hjerter med storm.
 
 

 

Kl. 16.20 - Birgitte Wulff

Bind 3 i Anne Velin-serien UNDERHUNDEN udkom i 2023 og har du endnu ikke læst de første to bøger i serien; TÅRNSPRINGEREN (2021) og RIGMANDEN (2022), så har du bestemt noget at glæde dig til.
 
 
 
 

Kl. 17.00 - Pernille Plaetner & Marianne Rohweder

TRYKKERIET - Bemærk at forfatterne står klar efter deres oplæg i Trykkeriet. Husk at holde øje med eventuelle programændringer på krimimessens hjemmeside.

Forfatterparret er aktuelle med bind 4 i Martha Munk-serien ULVETIDER og vi har glædet os til igen at læse om hvilke sager, Martha Munk nu skal løse. Plaetner og Rohweder har sammen udgivet HUNDEUNGERNE (2021), DÅREKISTEN (2022) og SLANGEREDEN (2023).
 

 

Kl. 17.00 - Pernille Schou

V/SCENEN I MAGASINET - Bemærk at forfatteren står klar efter sit oplæg ved scenen i Magasinet. Husk at holde øje med eventuelle programændringer på krimimessens hjemmeside.

Aktuel med den historiske debutkrimi MORD I DELEGATIONEN.
 

 

 

Søndag:

 

Kl. 11.00 - Kim Faber & Janni Pedersen

LØGNER er femte bind i Faber & Pedersens succesfulde og anmelderroste Juncker-serien og den er allerede fløjet ind på bestsellerlisterne alene på forudbestillinger! De første 4 bøger i serien og rækkefølgen på dem, finder du i vores blog ved at klikke her.
 

 

Kl. 13.35 - Pernille Plaetner & Marianne Rohweder

Forfatterparret er aktuelle med bind 4 i Martha Munk-serien ULVETIDER og vi har glædet os til igen at læse om hvilke sager, Martha Munk nu skal løse. Plaetner og Rohweder har sammen udgivet HUNDEUNGERNE (2021), DÅREKISTEN (2022) og SLANGEREDEN (2023).
 
 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner