Rækkefølgen af Kim Faber & Janni Pedersens bøger

Kim Faber og Janni Pedersen er mand og kone, og de debuterede med krimien Vinterland i 2019 med drabsefterforskeren Martin Juncker og hans tidligere makker Signe Kristiansen i hovedrollen. Janni er et kendt ansigt for de fleste, da hun til daglig er studievært og krimi- og retsreporter på TV 2. Kim er tidligere journalist på Politiken, hvor han har arbejdet som blandt andet nyheds- og kulturreporter i 25 år. Han har i dag helliget sig forfattergerningen. Det er ifølge parret selv Kim, der er "skriverkarlen", mens Janni har skrevet kapitlerne om Signe og bidrager med viden om politiets arbejde.

Se rækkefølgen af Kim Faber og Janni Pedersens bøger her.

af

- d. 30. august 2021

Rækkefølgen af bøgerne i Juncker-serien:

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen, se anmeldelser af bogen eller sætte bogen på din ønskeliste.

  1. Vinterland (2019)
  2. Satans sommer (2020)
  3. Kvæler (2021)
  4. Skyggeriget (2022)
  5. Løgner (2024)

Om Kim Faber og Janni Pedersens krimiserie:

I serien følger vi hovedpersonerne, Martin "Juncker" Junckersen, som er en af landets bedste og mest kendte drabsefterforskere, og hans makker Signe Kristiansen. Juncker har begået en kæmpe brøler og er forflyttet til lokalstationen i Sandsted, hvor han opholder sig i de to første bind i serien, Vinterland og Satans sommer. Men selv i Sandsted sker der drab. Signe kæmper i København med sine indre dæmoner og med at opklare en terrorsag på et julemarked midt i København og en række mord. På fænomenal vis lykkes det for Kim Faber og Janni Pedersen at flette Juncker og Signes historier sammen, og i bind tre  og fire i serien, Kvæler og Skyggeriget, er de igen forenet i hovedstaden, hvor de gør det, de er bedst til: arbejder sammen. 

Faber & Pedersen skriver helt vildt godt og flydende, og de tager nogle meget aktuelle og jordnære emner op. Alt i alt er det en meget troværdig serie med fuld fart på allerede fra side 1.

Parret har i januar 2024 meddelt at femte bind i serien udkommer d. 14. marts 2024 og får titlen Løgner.

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner