Her kommer folkene bag Sundt & Sjovts version af den klassiske kylling i karry - nemt og lige til.
Opskrift:
35 g brune ris
100 g kyllingefilet
Olie til stegning
1 tsk. karry
70 g gulerod
70 g rød peberfrugt
20 g forårsløg
70 g æble
125 g kokosmælk, light
Salt og peber
40 g blomkålsris (revet blomkål)
10 g kokosflager
Kog risene efter anvisningen på pakken. Skær kyllingekødet i mindre stykker og svits det i lidt olie på en pande ved høj varme sammen med karry. Skær gulerod, peberfrygt, forårsløg og halvdelen af æblet i mundrette stykker og svits i lidt olie på en pande ved høj varme. TIlsæt kokosmælk og kylling, bring det i kog, og smag til med salt og peber. Skær resten af æblet i terninger. Server kylling i karry med ris og blomkålsris og med æble og kokosflager på toppen.
Tip: Du kan skifte ris ud med blomkålsris, hvis du vil have mere grønt og færre kalorier.
Velbekomme!
1 portion: 519 kcal, 32 g protein, 51g kylhydrater, 19 g fedt.
Køb bogen her: