Kylling i karry med kokos og æble
Kylling i karry med kokos og æble

Kylling i karry med kokos og æble

Her kommer folkene bag Sundt & Sjovts version af den klassiske kylling i karry - nemt og lige til. 

af

- d. 05. juni 2020

 

Opskrift: 

35 g brune ris

100 g kyllingefilet

Olie til stegning

1 tsk. karry

70 g gulerod

70 g rød peberfrugt

20 g forårsløg

70 g æble

125 g kokosmælk, light

Salt og peber

40 g blomkålsris (revet blomkål)

10 g kokosflager

 

Kog risene efter anvisningen på pakken. Skær kyllingekødet i mindre stykker og svits det i lidt olie på en pande ved høj varme sammen med karry. Skær gulerod, peberfrygt, forårsløg og halvdelen af æblet i mundrette stykker og svits i lidt olie på en pande ved høj varme. TIlsæt kokosmælk og kylling, bring det i kog, og smag til med salt og peber. Skær resten af æblet i terninger. Server kylling i karry med ris og blomkålsris og med æble og kokosflager på toppen. 

Tip: Du kan skifte ris ud med blomkålsris, hvis du vil have mere grønt og færre kalorier. 

 

Velbekomme!

 

1 portion: 519 kcal, 32 g protein, 51g kylhydrater, 19 g fedt. 

 

Køb bogen her:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner