blogImage304
blogImage304

Gaveguiden til de unge (10+)

Nedenfor kan du se hvilke bøger samt andet spændende tilbehør, vi har fundet frem i vores julegaveguide, der henvender sig til de unge (10+).

af

- d. 20. november 2018

Vi har fundet fire rigtig gode, interessante og indsigtsgivende bøger frem. Disse vil alle - med garanti - give anledning til dybere samtaler. Vi ønsker en rigtig god læselyst.

Gaveguiden til de unge (10+)

Godnathistorier for rebelske piger (2)

Dette er anden bog i serien, der inspirerer piger til at drømme større, sigte højere og kæmpe hårdere. Det er en samling af fortællinger om succesfulde kvinder, der har haft stor indflydelse på sin tid, udrettet store ting og samtidig inspireret andre. Du kan bl.a. blive klogere på; Oprah, Beyoncé og J.K Rowling. 

Hvis det er os

Dette er en historie om at tro på kærligheden – også selvom skæbnen stiller forhindringer i vejen. Den handler om to drenges tilfældige møde på et posthus i New York og en række dates. Spørgsmålet er, hvad universets plan er med dem!

Ravnenes hvisken - bog 3

"Ravnenes hvisken - bog 3" er det sidste bind i Malene Sølvstens spændende fantasy-serie 'Ravnenes hvisken', som har taget læserne med storm siden år 2016.

Fortnite - Den ultimative guidebog

Dette er den eneste guide, du behøver for at bygge, overleve og til slut vinde VICTORY ROYALE i Fortnite Battle Royale! Lær om kamptricks, de bedste våben, fælder og bygninger. En perfekt gaveidé til den lille gamer!

 

Nedenfor ses vores bud på fede produkter fra Herschel henvendt til de unge.

 

 

 

 HUSK: Vi giver 90 dages fuld returret

 

<< TILBAGE TIL OVERSIGTEN

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner