Rækkefølgen på Horst & Engers serie Ramm & Blix

Horst & Enger er to af Norges mest populære krimiforfattere og sammen skriver de serien om Ramm & Blix, som må siges at være indbegrebet af nordic noir genren.

Jørn Lier Horst er især kendt for serien om William Wisting, mens Thomas Enger står bag den kendte serie om Henning Juul, og sammen skaber de en fantastisk og spændende krimiserie, som du kan læse mere om her.

af

- d. 09. april 2024

Om serien

Serien Ramm & Blix er en klassisk nordic noir krimiserie, hvor vi følger Politikommissær Alexander Blix og journalist Emma Ramm, der ikke blot jagter sandheden, men også må kæmpe med deres egne personlige problemer.

Horst & Enger skriver nogle meget fængslende mysterier og dybe karakterer, som tager plads i Norge: fra de snedækkede gader i Oslo til de dystre skove i landets afsidesliggende områder med barske landskaber og melankolske atmosfære. Det tilføjer virkelig en ekstra dimension til læseoplevelsen.

Karaktererne Ramm og Blix er nogle levende, komplekse individer med dybe følelser og individuelle personlige konflikter. Deres udvikling gennem serien er subtil, men mærkbar, og det er denne menneskelighed, der giver os følelsen af, at de er mere end bare karakterer i en bog.

I hver bog følger vi opklaringsarbejdet for nogle forskellige, men mystiske og uhyggelige sager, hvor spændingsniveauet er så højt, at vi har meget svært ved at lægge bøgerne fra os!

Det 5. bind i serien er netop udkommet, men har du endnu ikke læst serien, anbefaler vi at starte med den første bog og du finder hele rækkefølgen på serien herunder.

 

Rækkefølge:

 

  1. NULPUNKT (2018)
  2. RØGSLØR (2019)
  3. SLAGSIDE (2021)
  4. AR (2023)
  5. LÆNKER (2024)

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner