Rækkefølgen af Lars Keplers bøger

Ny bog i Joona Linna-serien, skrevet af Lars Kepler, som har solgt mere end 14 millioner eksemplarer. Der er nu skrevet ti bøger i denne serie, og vi har dem alle her på Plusbog. Vi har her på siden lavet et overblik, der gør det nemt at finde næste bog i Joona Linna-serien.

af

- d. 05. juli 2024

Pseudonymet Lars Kepler var i en periode en gåde for mange. Hvem var forfatteren til denne Joona Linna bestseller-krimiserie. Der blev gættet på flere forskellige personer, men det viste sig at være ægteparret Alexander og Alexandra Coelho Ahndoril, der stod bag pseudonymet Lars Kepler.

I 2009 udkom Lars Keplers første værk i Joona Linna-serien, "Hypnotisøren". Krimien er gennem tiden udgivet på 34 forskellige sprog, og nåede en førsteplads i 2009, på de svenske salgslister. Bog nummer to blev også en kæmpe succes, og nåede et år senere samme flotte placering.

Den 10. og nyeste bog i serien, Søvngængeren, udkommer d. 11. oktober 2024! Forudbestil den allerede nu til en skarp pris!

 

Om Joona Linna-serien

Kriminalkommissær Joona Linna er en højt respekteret mand blandt sine kollegaer. Hans evne til at gennemskue forbrydernes tankemønstre, jagten på retfærdighed og brugen af utraditionelle metoder for at opklare forbrydelser, gør ham enestående. Med denne evne opklarere han den ene forbrydelse efter den anden. Forbrydelser der ikke har grænser for grusomheder og mystik..

I hver bog står Joona Linna overfor en ny sag, et nyt emne, en ny forbrydelse. Følg Joona Linnas personlige udvikling, hvordan han jonglere mellem det sociale og det professionelle liv. Bøgerne kan læses uafhængig af hinanden, men for at få den største forståelse for Jonna Linna og hans tid som kriminalkommisær anbefaler vi at læse seriens bøger i rækkefølge.

I efteråret 2024 venter vi spændt på endnu en udgivelse i denne spændingsfyldte serie!

 

Rækkefølge:

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

  1. Hypnotisøren (2009)
  2. Paganinikontrakten (2010)
  3. Ildvidnet (2011)
  4. Sandmanden (2012)
  5. Stalker (2015)
  6. Kaninjægeren (2017)
  7. Lazarus (2018)
  8. Spejlmanden (2020)
  9. Netspinderen (2022)
  10. Søvngængeren (2024)

 

 

Andre udgivelser af Kepler:

 

Nøgleserien:

Alex Ahndoril er et nyt pseudonym for forfatterne bag Lars Kepler, Alexandra og Alexander Ahndoril, og markerer en ny serie af puslespilskrimier kaldet Nøgleserien, bind 3 udkommer i år 2025.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner