Operation: Jørn Lier Horsts børnebogserie

Jørn Lier Horst kan ikke kun skrive fængslende krimier til voksne, han har også skrevet denne skønne bogserie til børn: Operation. Læs mere om den her.

af

- d. 23. april 2024

Operation er en detektivserie som følger Detektivbureau nr. 2 på spændende missioner, som foregår i et genkendeligt miljø. Handlingen i bøgerne er realistiske og kravler ind i børnenes fantasi på en måde, hvor de føler det kunne være sket for dem selv. Bøgerne indeholder små detektivopgaver, som kan løses undervejs. De gode, sjove og farverige illustrationer i bøgerne hjælper fantasien på vej og tilføjer action som underbygger spændingen i fortællingerne. Udover ren underholdning, så indeholder bøgerne også mulighed for at lære noget nyt om bogens emne og alle bøgerne er inddelt i kapitler så læsningen bliver overskuelig, både til højtlæsning og når barnet læser selv.
 
Bøgerne er letlæste og henvender sig til børn fra 6 år, som højtløsning, og 8 år, som selvlæsning, og de kan læses i vilkårlig rækkefølge. De er illustreret af Hans Jørgen Sandnes, som også står bag en lang række norske børnebøger og tegnefilm.
Indtil videre er der 10 fantastiske bøger at gå i gang med!
God læselyst!

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner