Krimimessen 2024 - Tak for i år!

Fra Plusbog skal lyde et stort tak for en fantastisk Krimimesse 2024.
Tak til alle jer søde mennesker som var forbi og hilse på - vi ses igen i 2025!
Kæmpe stort tak til alle de forfattere som var forbi vores stand og tog sig god tid til at signere bøger og snakke med besøgene!

 

af

- d. 19. marts 2024

Vi kan også afsløre vinderen af weekendens konkurrence: Stort tillykke til Emma Alner, som har vundet et gavekort på 1000 kr. til Plusbog.dk!

 

Det var en kæmpe fornøjelse at lægge stand til signeringer og vi kan slet ikke få armene ned over hvor skønt det var at have så mange dygtige forfattere på besøg!

 

Nåede du ikke forbi messen i år, så kan du altså stadig nå at få fat på nogle rigtig gode tilbud herunder og resten af marts måned.

 

Vi havde besøg af Kim Faber & Janni Pedersen som er højaktuel med Løgner, den 5. bog i Juncker-serien - de tog sig god tid til alle som var forbi, selvom de har mange ting på programmet til krimimessen og det sætter vi stor pris på.

 

Det var også mange forbi som fik en god snak med Pernille Plaetner & Marianne Rohweder, der netop er udkommet med 4. bind i Martha Munk-serien Ulvetider.

 

Tine Gudrun var også en sand fornøjelse at have på besøg og har du endnu ikke læst hendes helt nye bog Skaberværk, så har du altså noget at glæde dig til!

 

En vi også så meget frem til at have på besøg, var Heidi Amsinck som lige har udgivet den tredje bog i den spændende serie om journalisten Jensen (pst - den er altså også ret god!).

 

Vi havde også den glæde at Birgitte Wulff besøgte os, hun er aktuel med bind 3 i Anne Velin-serien, som er en stor læseanbefaling fra os!
 
 
 
Birgitte Vestermark kiggede også forbi med sin nye bog, som er 2. bind i Victoria Storm-serien - bøger med højt spændingsniveau, som bestemt er læseværdige.
 
 
 
Sidst, men ikke mindst, var det rigtig spændende at have besøg af debutaten Pernille Schou, som kunne fortælle om sin første historiske krimi.
 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner