Nyt fra Anne Hjernøe

Anne Hjernøe er kendt fra forskellige TV-programmer, hvor hun både har lavet fortryllende lækker mad og rejst verden rundt i selskab med Anders Agger.

D. 28. august udkommer Stå stærkt - sådan passer du på dig selv

Læs mere om Anne Hjernøe og hendes udgivelser her.

af

- d. 19. august 2024

Stå Stærkt af Anne Hjernøe er en bog, der tilbyder praktiske råd og indsigt i, hvordan man kan skabe balance i livet, især hvis man oplever daglig stress, føler sig udbrændt eller slået ud af kurs. For livet kan være fyldt med stress og uforudsete udfordringer, men vi kan heldigvis lære at håndtere det og blive bedre til at lytte til signalerne fra vores krop og sind.

I bogen deler Anne Hjernøe sine personlige erfaringer og strategier, der har hjulpet hende med at bevare balancen, selv under pres. I bogen har hun særligt fokus på den mentale sundhed og hvordan vi passer godt på det.

Vi bliver heldigvis ikke snydt for Annes lækre madopskrifter, for bogen indeholder 50 sunde opskrifter, der fremmer både fysisk og mental velvære og hjælper med at skabe overskud i en hektisk tilværelse.

Bogen trækker også på ekspertise fra fire fagpersoner: stresslæge Trine Rønnow, læge og functional medicine practitioner Pia Norup, yogainstruktør Susanne Lidang og forsker Dorte Varning Poulsen, der arbejder med naturens betydning for mental sundhed. De bidrager med konkrete værktøjer til at identificere og tackle årsagerne til mistrivsel og til at navigere i en travl hverdag.

Se alle Anne Hjernøes bøger her og forudbestil Stå Stærkt:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner