blogImage146
blogImage146

Rækkefølgen på Chris Carters serie om Robert Hunter

Chris Carters serie om Robert Hunter er et kæmpe hit! Og det er der god grund til. Carters skrivestil er fængende og det er svært at lægge en af hans bøger fra sig, når den først er åbnet.

Her kan du læse mere om Chris Carter og hans populære psykologiske krimi-thriller Robert Hunter-serie.

 

af

- d. 18. april 2024

Noget mange danske læsere længe har vidst er, at Chris Carter skriver fænomenale krimi- og thrillerbøger. Den populære krimiserie med Robert Hunter i centrum er der mange læseglade danskere, som har fundet frem til. Bøgerne om Robert Hunter er flere gange strøget ind på bestsellerlisterne og i juni 2024 udkommer bind 13 Kødets mester, som du kan forudbestille allerede nu.
 
Chris Carter bor i dag i London, men er født i Brasilien og har studeret psykologi og kriminel adfærd ved University of Michigan, samt arbejdet i et team af kriminalpsykologer, hvor han bl.a. studerede og interviewede adskillige kriminelle, herunder serie- og massemordere med livstidsdomme. Det er denne baggrund som inspirerer Carter til hans dystre og skræmmende virkelighedstro bøger og som læser kan man virkelig mærke at Carters grundighed giver dybde til bogen og læseoplevelsen.
 
Se og bestil den helt nye bog i serien her:

 

Rækkefølgen på Robert Hunter-serien:

 1. Krucifiks-morderen (2012)
 2. Bødlen (2012)
 3. Stalkeren (2012)
 4. Dødens kunstner (2013)
 5. Dødsshowet (2013)
 6. Ondskab (2014)
 7. Jeg er døden (2015)
 8. Mordoffer (2017)
 9. Dødens galleri (2018)
 10. Nemesis (2019)
 11. Skrevet i blod (2020)
 12. Blodig jagt (2022)
 13. Kødets mester (2024)

 

Om Robert Hunter-serien:

I serien følger vi Kriminalassistent Robert Hunter fra Los Angeles-politiets specialdrabsafdeling og hans opklaring af nogle yderst bestialske, og til tider mystiske, drab. Hunter må stå ansigt til ansigt med seriemodere og andre udspekulerede forbrydere, så hans skarpe hjerne kommer på prøve igen og igen. Heldigvis er Robert Hunter en yderst intelligent og dygtig efterforsker og som læsere bliver vi inddraget i et komliceret og intents opklaringsarbejde. Han er selvfølgelig ikke helt alene om at fange mordere, men får hjælp af sin trofaste partner kriminalassistent Carlos Garcia og sammen udgør de et solidt makkerpar.

I bøgerne er der bestemt ikke sparet på blodige detajler og Carter fantasi rækker nok langt udover den enkeltes, så det er altså ikke en serie for sarte sjæle. Men elsker du bøger med udforudsigelige og gennemtænkte plot-twist som efterlader dig rystet, forfærdet og foruroliget, så har du meget at glæde dig til, for Chris Carter skuffet ikke.

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner