Eks kæresten

Jeg ved, dette er langt, men jeg beder jer læse det alligevel, da en lang forklaring er nødvendigt for at forstå det enkelt..

Min eks. kæreste, Robin, kom jeg sammen med fradag d. 13. april 2007... Vi havde det rigtigt godt sammen, og jeg så hans familie meget.. Jeg var med til de store familiefester, og hans mor og jeg arrangerede surprise for ham, da han fyldte 20. (d. 4.sep.07)

Han var også med til min søsters store fødselsdag (d.8.sep.07) og så HELE min familie + det løse.. Og senere den aften tog vi til Sønderborg for at se Mick Øgendahl optræde. (Han fik billetter til det af mine forældre til hans fødselsdag)

Vi havde det stadig perkeft sammen.

..Men fredag d. 12. oktober (dagen inden vores halvårsdag) slår han op. Jeg havde inden fornemmet, at der var noget galt, og jeg havde snakket i telefon med ham, hvor han fortalte, at vi skulle snakke sammen. Jeg tog hjem til ham efter skole. Jeg ventede på, han fik fri i hans lejlighed.

Han satte sig ned for at se fjernsyn, og jeg tænkte, at han skulle lige have lidt tid til at fortælle det. Men efter 15 min. ca. slukkede jeg fjernsynet for ham, og sagde, at han vist havde noget, han skulle fortælle mig.. Han kiggede væk og der gik et godt stykke tid før han sagde noget.. Han sagde så, at han havde brug for at være selv lidt. Jeg spurgte om, hvor længe.. Han svarede ikke. Jeg satte mig fra stolen om til ham i sofaen.. Vi kiggede på hinanden og begyndte begge at græde og krammede hinanden.. Vi snakkede lidt videre og græd videre.. Han sagde, at han havde brug for at være sig selv lidt.. Ikke nok med at han ville holde pause, hvilket jeg også synes er useriøst, men han slog så helt op.

Vi skulle, som aftalt, til ishockey den aften med nogle af hans venner.. Min far og søster var der også, så han spurgte, om jeg kørte med dem hjem, hvorefter jeg så spørger, om jeg ikke må sove hjemme hos ham.. det måtte jeg gerne, men fik også at vide, at det ikke ville ændre på noget..

Han skulle arbejde nede på daisy den aften, og hans venner skulle i byen der, så jeg tog selvfølgelig med i byen.. Det var en travl aften, så jeg snakkede faktisk ikke med ham.. Men jeg falder i snak med en af hans kollegaer derfra, som havde fri den aften.. Han gav drinks på hans regning den aften, og jeg blev MEGET fulde pga. jeg havde det elendigt.. Smiley

Han holder mig i hånden på vej hjem (jeg tror, han gjorde det, fordi han ville være sikker på, jeg ikke væltede)

Da vi kommer op i hans lejlighed, sætter vi os ind i hans stue og han siger så, at jeg kan lægge mig op ved siden af Müller (en af hans venner, som havde fået lov til at låne en seng den nat) i hans dobbeltseng, eller jeg kunne sove på hans sovesofa.. Jeg siger så, at vi da bare kunne slå hans sofa ud og sove der begge to.. Det ville han gerne, og han fik slået den ud og hentet dyner. (en til os hver)

Vi læggger os i sengen og kigger på hinanden, hvor jeg så spørger, fuld som jeg er, om det aldrig bliver os to igen. Han svarer nej, og begrunder det med, at han ikke havde de følelser for mig. Jeg spørger så, om jeg må få et kys. Han svarede ikke, og jeg kyssede ham. Han kyssede igen bagefter.. Men trækker sig så og siger, at jeg skal glemme ham. Til det svarer jeg, at det kan jeg ikke, og kysser ham igen.. Han begynder så at snave med mig og vi lægger os til at sove.. Næste morgen da vi vågner, sagde jeg, at jeg ikke kunne huske det, for ikke at få ham til at føle, at han var dum.. Jeg tager så hjem, og vi skrev sammen de efterfølgende dage om ’problemet’.. Jeg fortalte ham, at jeg stadig elsker ham, og havde lyst til at få ham tilbage..

Vi havde flere gange aftalt at være sammen igen (ikke som kærester, men at jeg skulle besøge ham) men af forskellige grunde blev det ikke til noget.. Jeg var så inde at se en håndboldkamp i går (ca. 3 uger efter) Han smutter i første halvleg, da han selv skal spille en kamp. Jeg mødte hans mor, som spurgte, om jeg ikke ville med ud at se ham.. Det ville jeg gerne.

Da kampen var slut, kørte hans mor hjem, og han gik i bad.. Jeg blev siddende ude på gangen, hvor jeg vidste, han ville komme forbi, når han skulle køre hjem. Jeg ville jo bare se, om han gerne ville snakke med mig. Jeg sad ved et 6 mands bord. 3 stole på hver side. Da han så kom, så satte han sin taske på modsatte side af bordet på stolen, men blev selv stående op. Og vi snakkede lidt om ’alt og intet’. 2-3 gange kigger vi bare hinanden i øjnene og smiler. Lidt som om man er nyforelsket. Jeg er jo forelsket i ham, men det burde han jo ikke være i mig? Eller?

Da han skulle hjem, tog han og lagde sin hånd over min, som lå på bordet. Hvorefter han læner sig ind over bordet og spørger, om jeg ikke vil have et kram. Selvfølgelig ville jeg da det.

Tror I stadig, han elsker mig? – hvis ja, hvorfor slog han så op?

Jeg savner og elsker ham virkelig højt.!

Har fyre bare et eller andet med, at de ikke kan binde sig 100% i et forhold? Det sagde hans bedste ven nemlig, da jeg fortalte, at Robin havde slået op, samme aften.

Bemærk at det bliver vist i dit Facebook feed, hvis du synes godt om indlægget.
Kommentarer Viser 10 / 11 | Vis alle
Du skal logge ind for at kunne skrive en kommentar
Log ind og returner til denne side
xpiqen
xpiqen, 12-03-2009 02:37
kærlighed er komplisert !! tro mig har været sammen med min kæreste i to år .. og det er bedre han kommer til dig i stedet for du forsøger af komme i kontakt med ham !! det var ham der smuttede, så må han også arbejde for din kærlighed!
nameless
nameless, 15-02-2009 17:18
Prøv at lade ham være i noget tid, også se om han kontakter dig, ellers er der jo ikke andet og gøre end at komme vidre.
Lettere sagt end gjort, jeg ved det godt!
nameless
nameless, 15-02-2009 17:17
Jeg ved det godt nok ikke, men jeg tror på at han virkelig har haft nogle meget store følelser for dig, da i begge græd. Jeg vil sige at man kan jo ikke baré stoppe med at elske en person, men på hvilken måde han elsker dig er jo det store spørgsmål. For at sige min ærlige mening, så syntes jeg måske også det lyder lidt som om at du er lidt omklamrende, og det kan jo også være at han føler det, og han bare lige har brug for et pusterum. (..)
lineahansen
lineahansen, 01-12-2008 10:50
altså nogen fyre kan godt binde sig 100%
men det kunne jo være han bar ville ha en kram fordi han
syns du er en ven jeg krammer oss tit min eks kæreste bar som venner
twolsing
twolsing, 24-08-2008 11:04
En ting er at man mister følelserne - en anden ting er, at der stadig er nogle tilbage.. Kærlighed forsvinder ikke bare fra den ene dag til den anden, og der er stadig alle de kære minder om hvad i lavede sammen, grinede af og når noget gik galt - og i begge var med til at finde på en eller anden dum nødløsning, som at min x reperede et telt på en lejr med et par af hans kammerats boxershorts xD Det er ikke jer mere, move on (:
Frissy
Frissy, 01-05-2008 12:42
vidst, om det nu var det rigtige at gøre, derfor har han kysset igen.
Du skal bakke ud, som Mia siger. Det er ikke dig og ham, søde.
Take care! Smiley
Frissy
Frissy, 01-05-2008 12:41
Jeg slog op med min kæreste, dvs. x igår. Det er meget vigtigt, at når man slår op, så gør man alt for at trøste den anden, og er god ved den anden. Jo, han elsker dig nok, men ikke på et kærete plan, måske kun som venner. Det var sådan jeg havde det med min kæreste, og da jeg forlod hans bil, gav jeg ham også et kys, og sagde han skulle passe på ham selv. Gav ham et lang knus, og sagde at jeg holdte af ham. Han har været forvirret, har ikke...
specific
specific, 04-12-2007 14:40
Haha, xx-NuLlEr-xx, jeg kan komme med værre eksempler, som fx da min ekskæreste slog op på mig på vores 1½ års dag (at det så var en god idé er en helt anden historie). Drenge får kolde fødder, når store dage nærmer sig, så kommer de i tanke om, at de rent faktisk har været sammen med deres partner i så lang en periode. Tror også det er tilfældet her, men hans beslutning er nok stadig en afspejling af hans følelser - dog en meget radikal een.
xx-NuLlEr-xx
xx-NuLlEr-xx, 30-11-2007 08:29
han kan ikke være bekendt at slå op med dig dagen inden jeres 1/2 dag har også lige mistet min x kæreste og han er nu sammen med min gamle veninde og fandt selv ud a det og nu er hun sur på mig fordi jeg stadig skriver sammen med ham over arto og fordi jeg stadig skriver jeg elsker ham
miachristensen
miachristensen, 12-11-2007 19:15
(ikke sådan kold) men bare venner agtig i et stykke tid så det ikke føles som om du kvæler ham. for hvis i har holdt i et år elsker han dig vel virkelig højt. måske bare ikk epå kæreste måden lige nu... så prøv at bakke lidt af
 
1 2
Næste
Stem:
12-11-2007 18:08
Tags: 
 
Sider der linker til dette indlæg
Kommentarer: 12
Visninger: 5.829
 
Tidligere indlæg:
 
12-11-2007 18:08, 12 kommentarer
 
17-10-2007 09:41, 8 kommentarer
 
06-10-2007 21:48, 14 kommentarer
 
01-10-2007 15:17, 1 kommentar
 
28-09-2007 21:01, 0 kommentarer
 
27-09-2007 12:08, 244 kommentarer
 
Funktioner:
Anmeld misbrug
Send til ven
 
RSS feed for blog indlæg
© 2016 Arto ApS | Retningslinjer | Copyright information Annoncering | Om siden