Advarsel Tandlæge Thomas Ove Jensen i Flensborg

Jeg kender mange der har fået en god behandling ved tyske tandlæger, men jeg valgte den forkerte tandlæge. Det jeg brugte på advokatbistand,  spiste besparelse på min tandbehandling .

Jeg vil advare alle om at blive behandlet hos Tandlæge Thomas Ove Jensen i Flensborg. Min advarsel til andre danskere, pas på tandlæge Thomas Ove Jensen Flensborg , han giver en dårlig behandling.

Bemærk at det bliver vist i dit Facebook feed, hvis du synes godt om indlægget.
Kommentarer Viser 7 / 7 | Vis alle
Du skal logge ind for at kunne skrive en kommentar
Log ind og returner til denne side
JensJoergen
JensJoergen, 14-04-2012 18:45
Jeg og min kone har regelmæssigt - to-tre gange årligt - konsulteret Thomas Ove Jensen siden 2005. Vi kører gerne fra København til Flensburg og retur, fordi vi altid har fået en aldeles udmærket behandling. Skrækhistorierne kan vi ikke genkende - og kan nævne, at vi aldrig har været på klinikken uden tilstedeværelse af to ualmindeligt søde, kvindelige klinikassistenter. Jeg kan ikke få de sprogligt set vanskeligt forståelige indlæg til at passe med den virkelighed, jeg (vi) har oplevet. Vi har kun fået en exceptionel fortrinlig service og behandling på alle måder - og vi har begge været gennem stort set samtlige tandlægefagets facetter. Desuden: Jeg bryder mig principielt ikke om anonymt offentliggjorte indlæg og synspunkter, der sviner andre til. Jeg kunne ellers nok bidrage til "festen" med et par historier om oplevelser på københavnske tandlægeklinikker, men det vedrører jo ikke rigtigt dette emne.
De venligste hilsener
Jens Jørgen Petersen
København
xlinei
xlinei, 09-03-2012 10:15
Jeg har desværre netop oplevet det samme dårligt om ham , jeg har fået lavet en del ved ham , og tænkte det er da biilligt . men desværre skal hele lortet laves om. jeg havde fået lavet et par huller samt en rodbehandling , dt viser sig så da jeg går til min tandlæge i danmark , med rigtig mange smerter at der er lufthuller i samtlige fyldninger og at jeg så ender med at få pencilin samt stærke smertestillende , sjovt nok - var der 14 dage før jeg kom til min tandlæge , dog også en dame der havde samme problem som havde været ved behandling ved Thomas Smiley Min tandlæge har dog fundet ud af at man kan søge erstatning! Så Hold jer langt væk fra Tomas Ove Jensen i Flensborg
kaponi
kaponi, 31-08-2011 11:26
Kan kun bekræfte Ester's udlægning !
Efter 40 år's behandlinger i DK hos 2 tandlæger,havde jeg store forventninger til besparelser og samme kvalitetsmæssige og faglige dygtigheder hos en dansk tandlæge, men VALGTE forkert.
Efter forundersøgelse kom dagen så,hvor jeg skulle have lavet 6 forskellige ting i højresiden, både over-undermund !
Ingen klinikass., ingen vand i bor,brugte gl.dag's rasper til at få de sidste ting i åben tand lavet. Ingen paradontose. Varighed ca. 1 time.
1 time efter , drønende ondt i +7, gik betændelse i tandrod !
Har nu valgt anden tysk tandlæge,der kom til en anden konklusion, paradontose i +6 +7 +8, Rodbehandling af +7, måske udtræækning senere, flig slået af tand i undermund,som denne slagter havde "ordnet" !
TIL SKRÆK og ADVARSEL.: Pas på dine tænder og dit HELBRED, han er livsfarlig og undres over om han har trukket sit tandlægebevis i en eller anden bombemaskine.
DYRT og SMERTEFULDT bekendtskab.........en såkaldt ENGANGS-kvaksalver !
LIGE til "KLAMPHUGGEREN"
Ester
Ester, 10-08-2011 17:38
Desværre læste jeg ikke denne advarsel før det også gik galt for mig.
Thomas Ove Jensen forsøgte at rodbehandle en tand over 2 måneder med store smerter til følge. To andre tandlæger tog over, de har aldrig set magen til svineri, så tanden måtte ud.
Så advarslen kan ikke være kraftig nok. "Hold jer fra tandlæge Thomas Ove Jensen".
costa72
costa72, 04-11-2010 16:23
Jeg har også fået behandling ved Thomas Ove Jensen og det samme har mine forældre og der er ingenting at bemærke ved hans behandling af mine tænder eller mine forældres for den sags skyld.
bengie
bengie, 01-10-2010 16:58
hmm, du skriver ikke hvad det gik ud på, jeg har da kun fået en god behandling hos denne tandlæge ?
DjSpiritHunter
DjSpiritHunter, 25-03-2009 11:25
tak for tippet.
Stem:
af Orla
25-03-2009 10:58
 
Sider der linker til dette indlæg
Kommentarer: 7
Visninger: 9.996
 
Tidligere indlæg:
 
25-03-2009 10:58, 7 kommentarer
 
Funktioner:
Anmeld misbrug
Send til ven
 
RSS feed for blog indlæg
© 2016 Arto ApS | Retningslinjer | Copyright information Annoncering | Om siden