Kærligheden, masser af mænd & forelskelse.
 
Kærlighed??..
 
I dag på arbejde stod jeg og tænkte på hvor mange fyrer jeg har kendt siden jeg blev single.
Det vil helt præcis sige et år og 24 dage.

Jo flere jeg kunne nævne, blev jeg helt flov over mig selv. Godt nok var flere af dem bare meget små flirts, nogle til få kys, andre til flere kys, og 2 til forelskelse. Men stadig, så mange fyrer og alligevel har jeg ikke følt mig elsket på noget tidspunkt siden min xkæreste. Og jeg tvieler på hvor vildt han elskede mig.

Jeg er ikke stolt af at sige jeg ligesom alle andre bare ønsker at blive elsket. jeg overbeviser tit andre om at en kæreste ikke er lykken. Og man godt kan have det godt uden. Jeg er bestemt ikke stolt at indrømme at hver eneste dag, savner jeg en, der tager min hånd, en der smiler når han ser mig, fordi jeg ved jeg redder hans dag ligesom han redder min.

Jeg er kun 19 år, jeg har masser af tid til at finde den rigtige. Men det heller ikke den rigtige jeg skal møde nu, Jeg er for ung til at binde mig resten af mit liv. Men bare finde ud som vil elske mig for den jeg er.

Efter hånden er alle mine venner i forhold, og jeg er da virkelig træt af jeg er pigen der ikke kan komme med til par middag for så vil jeg føle mig uden for, eller når de tager i sommerhus. Så står jeg bare der med min bamse, og føler mig helt alene i verden.

Udover jeg ved de vil være der for mig ligemeget hvad, og ligemeget hvornår. Men at se dem så glade og fortælle om hvor godt de har det, og vide de bliver elsket. Det lidt svært.

Men tilbage til de mange fyrer på dette år og 24 dage. Halv delen har røvrendt mig, nogle var allerede i forhold, og nogle stykker har jeg måtte afvise.

Hvis vi går 4 måneder tilbage skete der noget nyt i mit liv, jeg havde jo som sagt fået nyt arbejde, og jeg var glad og tilfreds, jeg havde endelig andet i hoved en byture, veninder og fyrer. For mit arbejde var lige pludselig blevet det der fylde min hverdag.

men så kom han. Han stod der bare og smilte, og lige nu, fortryder jeg at jeg smilte igen, for det var det han kunne lig, mit smil. Men ihvertifald, var jeg meget tilbage holden, for han ville mig, og meget ennda, og jeg kunne ikke rigtig få mig selv til det. Efter så mange fyrer var det ved at være tiden til jeg bare ville være mig selv, og være glad, for det jeg en nu engang havde.

men efter noget tid, lod jeg ham komme ind, og jeg forelsket mig i ham. Efter min xkæreste, har jeg ikke haft så store følelse for en. Så jeg blev lidt skærmt, han var også en del ældre end mig, så tætter på de 30, tætter på livet med børn, hus og hund. Og det burde have skræmt mig, Men det gjorder det ikke. For første gang følte jeg det var rigtigt, jeg kunne se mig med ham resten af mit liv, jeg kunne se mig blive gammel med ham. Og det hele virkede perfekt, han fik mig til at grine, og smile, og mine veninder elskede at se mig sådan, selv min mor kommenterede hvor glad jeg var.

og han virkede også rigtig glad for mig, skulle kysse mig hele tiden, og nusse mig, og sige søde ting. men lige pludselig sluttet det, han havde ikke de følelse jeg havde, og havde aldrig haft det også selv om han selv havde sagt han ville blive gammel med mig. og jeg skulle være den sidste han var sammen med.

Min verden gik i stå. jeg stod midt på Næstved station og stor tudet. men lige så snart min veninde kom og hentede mig, så smilte jeg. Ingen skulle se mig være så ked af det.
Og hver eneste dag, prøver jeg at virke ligeglad. og jeg beviser han ikke var noget, og når folk spørg om jeg er okay, så er jeg det selvfølgelig.

Men jeg ved godt selv, hvor ked af det jeg er det.. Jeg kendte ham i 4-5 måneder, det er langt mindre end jeg kendte min xkæreste, og alligevel betød ham her meget mere end en dum xkæreste.

jeg tænker på ham hver eneste dag, hver eneste dag ser jeg hans smil for mig. og hans stemme. Men jeg ved at jeg desværre ved løbe på ham mange gange , men får hver gang må jeg vil savne ham mindre.

Derfor er jeg nu igen, Slut med kærlighed for en periode, Jeg vil ikke havde det skal styre mit liv. Og give mig selv lov til at være glad, uden at en fyr skal være grunden!!.. 
Bemærk at det bliver vist i dit Facebook feed, hvis du synes godt om indlægget.
Kommentarer Viser 2 / 2 | Vis alle
Du skal logge ind for at kunne skrive en kommentar
Log ind og returner til denne side
Amaaaazing
Amaaaazing, 24-01-2012 20:57
vi kunne bytte omgangskreds heh:'D..
Jo det regner jeg bestemt med jeg gør:'D..
Somewhat
Somewhat, 24-01-2012 20:54
Utroligt. Jeg er nærmest den eneste af mine veninder der har en kæreste, og jeg føler mig derfor udenfor! Smiley
Uheldigt som omgangskredse ikke matcher bedre Smiley

Jeg håber du finder du finder en sød fyr på et tidspunkt Smiley
Meeeen, mon ikke du også gør det Smiley
Stem:
24-01-2012 20:44
Tags: 
 
Sider der linker til dette indlæg
Kommentarer: 2
Visninger: 1.382
 
Tidligere indlæg:
 
12-02-2012 20:55, 2 kommentarer
 
29-01-2012 19:44, 0 kommentarer
 
25-01-2012 21:20, 1 kommentar
 
24-01-2012 20:44, 2 kommentarer
 
21-01-2012 22:50, 0 kommentarer
 
09-10-2011 21:37, 0 kommentarer
 
Funktioner:
Anmeld misbrug
Send til ven
 
RSS feed for blog indlæg
© 2016 Arto ApS | Retningslinjer | Copyright information Annoncering | Om siden