- 28-12-2009 01:50 | 2.144 visninger | 0 kommentarer

Nu ligger jeg her i min seng og burde egentligt sove, men jeg faldt lige over min profil her og så, at det er evigheder siden jeg sidst skrev noget herinde..

Der er snart gået endnu et år. Et år der for mit vedkommende har været både godt og skidt. Der er sket meget. Jeg har været helt oppe og køre af glæde, og helt nede og vende i kulkælderen. 

I januar måned skete der egentligt ikke det store. Skolen gik fint, jeg var sammen med mine venner og veninder, passede mit arbejde.. jeg tror egentligt ikke der var noget specielt ved den måned? Februar måned var også ganske fin. Vinterferien blev nydt med afslapning og vennerne. Og sidst i måneden fejrede jeg min fødselsdag med nogle venner og veninder, hvor vi havde en fantastisk aften/nat med masser af fællessang, hygge, sjov og musik... og for ikke at forglemme alkohol... ikke at vi drak meget, men føj hvor bordet så ud dagen efter.. og shiiiit, hvor var der mange flasker på bordet bagefter... det var en helt fantastisk aften, som jeg sent vil glemme! 

Marts kom og der skete egentligt ikke noget specielt heller... det samme med april... intet spændende.. det er utroligt at så lang tid kan gå forbi uden at der er bare det mindste der virkeligt er værd at mindes? noget der virkeligt siger "WOW", men jeg kan bare ikke komme i tanke om noget... og alligevel er tiden bare fløjet afsted... mange af timerne blev med sikkerhed brugt på arbejde, være sammen med vennerne og veninderne, og bare salppe af... 

Maj kom, en måned der bragte skriftlige eksamener, byfest, arbejde, fester... og ikke mindst sidste skoledag på Skolen ved Kløften. Eksamenerne gik helt fint... dansk indbragte et 10-tal, engelsk et 12-tal lige så indbragte matematik et 12-tal, så var det klaret og det var jo bare super! D. 29. maj 2009, kom så den dag, som hele skolen egentligt havde set frem til i længe.. sidste skoledag! Dagen gik alt for hurtigt... vi havde det rigtigt hyggeligt på skolen og nede i damparken, hvor vi sad og drak efter skole.. derefter tog vi hjem og gjorde os klar til fest... den aften var virkeligt hyggelig... vi drak, spillede drukspil, sang singstar og havde det bare sjovt sammen... men dagen endte alt for hurtigt... og pludselig gik det op for mig, at nu var det slut, jeg skulle ikke længere op om morgenen for at tage i skole for at se dem på Kløften... det var underligt...


Juni måned bød så på mundtlige eksamener, læseferie, en masse arbejde, en masse tid sammen med vennerne og demission på Skolen ved Kløften... 
mundtlig matematik gik helt fint og jeg indkasserede et 10-tal, engelsk og dansk gav 7 og fysik gav 4... egentligt var jeg godt tilfreds med de karakterer.. så kom dimissionen.. nu var det for alvor slut med at være elev på Skolen ved Kløften. Det var en rigtigt underlig fornemmelse at stå der og sige farvel til lærerne... de lærere, som vi kun havde haft i ét år, og alligevel var de så specielle for os.. alle lærerne havde givet os så meget... der var især tre lærere, som jeg aldrig kommer til at glemme, det var de tre hovedlærere vi havde.. Anja, Lars og Susanne. Anja var nok den der gav mig det bedste indtryk. Jeg havde hende til engelsk, og dybest set så kan jeg nok takke hende for at jeg er blevet så meget bedre til engelsk, som jeg er? For førhen hadede jeg engelsk, men da jeg kom i 10. klasse og fik Anja, der vendte det hele, og jeg kom virkeligt til at elske engelsk! Hun var så frisk, ung og altid strålende.. hun gav en energi til klassen, som jeg aldrig har oplevet før! hun var virkeligt en fantastisk lærer! Sidder næsten her og får tårer i øjnene, fordi jeg savner at have hende til engelsk?! (':


Juli kom, og det er jo som bekendt sommerferien! Den indbragte masser af tid med vennerne og veninderne, afslapning, arbejde og ferie med mormor og morfar.. 
Først i måneden var det først shopping - nyt tøj skulle der jo til, når man nu skulle på ferie.. det var i hvert fald en god undskyldning for at bruge flere tusind kroner på tøj, ikk? og så var der ferster og strandhygge..
Så tog jeg på ferie med min mormor og morfar, hvilket var rigtigt hyggeligt... det er altid hyggeligt at tage i sommerhus ved vestkysten og bare slappe max af! bare stå op om morgenen, smide håret i en hestehale, børste tænder og smide træningstøjet på, og så bare ellers spille kort med bedsteforældrene, sidde og gætte kryds og tværs og bare virkeligt slappe af uden egentligt at have nogen plan for, hvad vi skulle og ikke skulle! 

Da jeg kom hjem fra ferie var jeg så tilbage med ny energi og klar til at hygge med vennerne igen.. hvilket betød at lige da jeg kom hjem fra ferie var jeg sammen med min bedste ven og en af mine rigtigt gode veninder for at fejre hendes fødselsdag, hvilket blev gjort ved, at vi først hentede billetter til grøn koncert, som var d. 23. juli i Kolding, og derefter var vi nede i byen og få pizza, og bare sidde og hyggesnakke... derefter tog vi hjem til hende, hvor hendes familie kom, og så hjalp vi med at dække bord og lave lagkage, hvilket vi havde det rigtigt sjovt med... den dag bliver virkeligt gemt i mit hjerte, aldrig har det været så sjovt at lave lagkage... :')
Så dagen efter hvilket var d. 21. juli, tog jeg i biografen med en flok venner, der i blandt min bedste ven, for at se Harry Potter og halvblodsprinsen - hvilken egentligt var ret skuffende synes jeg personligt... jeg har læst alle bøgerne, og der manglede alt for meget, hvis jeg skal sige det... men anyway, det var en rigtig hyggelig dag/aften med vennerne!  
så kom d. 23. juli, hvor vi skulle til Grøn Koncert i Kolding... og shit, vi havde det sjovt, først Sys Bjerre, hvor vi havde det bedste grin med at lave vores egen musikvideo til "Malene", fordi min veninde, som var med, hedder Malene... grinner stadig voldsomt, når jeg ser den video! vi rendte rundt på pladsen, sang singstar, fjollede, spiste pandekager og hyggede os.. hørte L.O.C, som bare er alt for nice live! jeg elsker bare hans musik... hvilken skam, at han er stoppet som L.O.C., men lækkert at han er med i Selvmord nu! (what a name for a band?! på facebook "You became a fan of Selvmord" - sounds very weird?! ;o haha..) Nå, men på toppen af denne dag stod vi ALLERFORREST til Infernals koncert! Holy Moses, det var fedt! Den dag var virkeligt ubeskrivelig! 

August kom hvilket betød, at jeg snart skulle til at starte på gymnasiet? wooop! det havde jeg godt nok glædet mig til! Vi blev delt ud i klasserne.. og min første tanke var "Okay, den her klasse det holder bare ikke i længden!" for vi var 7, som kom fra Skolen ved Kløften og vi holdt jo (selvfølgelig) sammen og satte os sammen... og alle gik hjem (har de sagt efterfølgende) med tanken om, at det blev tre rigtigt lange år, hvis vores klasse blev sammen. Men nu sidder vi her i juleferien, og ved ikke hvor tiden blev af?! Grundforløbet forsvandt i et split sekund, og nu er der tre, som skal ind i en ny klasse efter jul... hvilket slet ikke er en rar tanke! 
August forsvandt og september kom og gik igen, og det blev oktober... 

Oktober bød på efterårsferie, arbejde, venner og veninder... og for første gang var jeg til en hel basketballkamp, hvor jeg fulgte med... måske skyldtes det, den ene dreng der var på banen, som jeg havde kendt siden 10. klasse, men først nu gik det op for mig, at han egentligt ikke bare en hvilken som helst dreng? hm... *suk* dette viste sig så bare i starten af december måned at blive en hjerteknuser af en dreng, da han fik kæreste på fra den ene dag til den anden med ordene "Jeg vil altid være her for dig, selvom jeg er sammen hende.." og siden har jeg så ikke så meget som fået en sms fra ham, og han har ikke svaret på mine? Men efterårsferien bød på bytur med tøserne, hvor vi var på et tætpakket diskotek for at høre Johnson, hvor til jeg kun kan sige "JEG TAGER ALDRIG IND OG HØRE HAM IGEN!" for helved, hvor lød han dårlig live! 
i slutningen af oktober havde jeg vidoeaften med nogle få stykker fra klassen - vi snakkede godt nok mere end vi så film, men vi havde det godt nok hyggeligt! og vi endte med at ligge og snakke til klokken 5 næste morgen... og når man så tænker på, at os der holdt videoaften kun havde kendt hinanden siden sommerferien, så kan man undre sig over de emner vi snakkede om... udover de nævnte ting, bød oktober også på den største chokfremkaldende nyhed... mine forældre har valgt at gå fra hinanden, og derfor skal vi flytte?! hm.. jeg havde måske set det komme, men alligevel så håbede jeg inderligt, at det ikke skete.. men det gjorde det.. så nu venter vi på, at huset bliver solgt, og når det bliver solgt, flytter mine forældre hver til sit...

November kom, den måned bød endnu engang på byture med tøserne, basketballtræning og - kampe (jeg så kun på! jeg kan ikke spille basketball!), venner og veninder, arbejde og alt det normale... i den her måned var jeg sikker, jeg var faldt head over heals in love med den hersens basketballdreng... vi brugte utroligt meget tid på at skrive sammen, tid på at rigne til hinanden "bare for at sige godnat og sov godt", eller bare tid på at ligge og høre på, den anden sagde underlige lyde (det var så især ham, der sagde underlige lyde og jeg lå og lyttede...) de mange smser og mange opkald, betød utroligt meget for mig... det var helt utroligt, at man kunne falde så hurtigt for en dreng på den måde.. det var jo først nu her vi var virkeligt begyndt at snakke sammen? men egentligt skete der ikke så meget i november, som bare forsvandt på ingen tid...

December kom... og her kom mit års nedtur også... basketballdrengen fik kæreste på fra den ene dag til den anden... jeg havde intet set komme... og slet ikke det i hvert fald... det knuste mig... det gjorde sindssygt ondt pludselig at se det! han fortalte mig det ikke engang selv, jeg så det på facebook! oh god! men jeg prøvede inderligt at være glad på hans vegne, og da han så skrev til mig på facebook for at høre hvordan jeg havde det, fordi jeg ikke havde haft det så godt de foregående dage, så skrev jeg: "helt ærligt, så har jeg det af helved til!" at det var fordi han lige havde knust mit hjerte, det behøvede han jo så ikke at vide... derefter skrev jeg "Forresten tillykke med kæresten søde :')" og så skrev han "tak mus <3 Smiley" dertil valgte jeg at lade være med at svare... lidt efter skrev han "selvom jeg er sammen med hende, så er jeg her stadig 100 %, hvis du har brug for mig! husk det!" jeg takkede og loggede af, og gik grædende i seng... siden den dag har jeg ikke fået så meget som en sms fra ham... men december har budt på mere end bare den nedtur; december har også budt på hygge med klassen i form af julefrokost, som bød på bowling, gåtur i regnvejr, bytur og bare hygge! det bød også på noget så dræbende som en nv-opgave, som skal forsvares onsdag d. 13. januar 2010. like i really care about naturvidenskabeligefag når jeg er på en SPROGLIGLINJE?! hmf, undervisningsministeren burde indse, at det er spild af kostbar tid at have det grundforløb i et halvt år, ikke at jeg har spildt tiden med klassen - men jeg føler ikke, at jeg har fået noget ud af det fagligt set. 

december har også budt på arbejde, dog ikke så meget som de foregående måneder.. og en masse hygge med vennerne.. og ikke mindst SNE!!! Smiley man bliver jo som et barn igen, når man ser de små snefnuk dale ned fra himlen... denne fantastiske sne, betød så også, at busserne ikke kørte, og at vi havde snefri den dag hvor vi skulle holde juleafslutning, trist, men okay... så fik vi jo juleferie en dag tidligere... 

så har det jo også lige været juleaften, som blev tilbragt sammen med min mormor og morfar, min onkel, mine to fætre, mine forældre og min lillebror.. den aften var ganske hyggelig! jeg elsker juleaften - ikke at få gaver, men at give dem... jeg elsker familiehygge, og bare det at være sammen med familien og nyde det... 

anden juledag havde vi så familiejulefrokost for min mors familie herhjemme.. oh god, hvor små børn dog kan larme! men det var godt nok hyggeligt... fem små børn, og fire store (deri blandt mig selv) - man kan da i hvert fald sige, at mine små granfætre og min lille grankusine de hyggede sig i hvert fald! at vi andre så havde voldsom hovedpine da de endelig tog hjem, det var noget andet... men hyggeligt det var det da... 

nu sidder jeg så her, d. 28. december 2009 klokken er på nuværende tidspunkt 01.45, og jeg skal snart op igen... men jeg kan ikke sove - alt er vendt rundt, nat og dag har byttet pladser på grund af ferien... åh gud...*suk* året er snart forbi...

nytårsaften skal tilbringes med nogle veninder, og så skal der ellers festes og 2010 skal bydes velkommen... jeg glæder mig meget... og håber inderligt på at år 2010 vil bringe mere glæde!

Tak for i år!

- 27-12-2008 02:35 | 2.228 visninger | 0 kommentarer

you're the only one who really knew me at all, the only one who saw what i tried hide behind the appearances. you're the only one i really trusted. but now i'm here again, crying, trying to forget, trying to hide, trying to make you understand, what you did to me, what you mean to me. but you are don't care? you are just standing there, looking at me, hurting me over and over again. you used me, and now you try to make everything like before. you're saying "i miss you", "i love you" and whatever you may say all the time, but what a lie?! you use those words for every girl, and i'm just one of them on the list! i really loved you! i really did! but i guess that doesn't matter, 'cause you left me all by myself... let the world see i'm crying, 'cause i've nothing to hide no more. if just everything would be like before, when it was just you and me, and nothing else, then it would be a lot easier, but it's not like that, and i guess it will never be like that again. i'm sorry, but it's just how the real world is. i love you? but it doesn't matter. You should have lied, 'cause your stupid mistake made my world crash down. Now its goodbye, and no you can't take it back, once the truth has come out of your mouth and you have tried to be honest, But honesty blew it this time, You should have lied!

i can't take it anymore. you're the only one who knew me like i really was, but you don't care, you're just using me? i can't stand it anymore.

goodbye.

- 26-12-2008 01:18 | 2.263 visninger | 0 kommentarer
Året er så småt ved at være slut, jeg sidder her nu d. 26. december 2008... der er 5 dage tilbage af år 2008, jeg sidder og tænker over, hvad der egentligt er sket i år? Det virker til at tiden bare er fløjet afsted... men når jeg sidder her og kigger på mine profiler diverse steder på nettet og kigger på mine indlæg, beskeder, billeder, humører, osv.,  kigger min computer igennem, mine dokumenter, mine billeder og alt andet. Der har været så meget... jeg har oplevet og opnået utroligt meget i år. Jeg har fået minder for livet - minder som både frembringer tårer og smil, men også minder, som jeg et sted godt kunne have været foruden. Der har været op- og nedture, smil og latter, men også tårer og smerte. Men der vil altid være op- og nedture, man skal alt igennem på et år, smerte, tårer, smil, latter, glæde, osv., men alt i alt har det vel været et meget godt år?

Januar; intet der er værd at nævne?
Februar; jeg fyldte endelig 16Smiley
Marts; Lillebrors konfirmation Smiley
April; Grankusinens, Bedste venindens og fætters søns konfirmation
Maj; Heller ikke noget specielt at nævne
Juni; Sidste skoledag, farvel til 9. vidunderklassenSmiley jeg savner jer?Smiley 
Juli; Sommerferie, fri, godt vejr (lidt af tidenSmiley), ferie med mormor og morfar, ovre ved NinaSmiley fester
August; starte på skolen ved kløften, introturenSmiley fætter og kusine fest i fars familie Smiley slik røv, so?SmileySmiley fætter og kusine fest i mors familie, NINA!
September; Hm.. ikke så meget værd at nævne?
Oktober; HSM3!Smiley EndeligSmiley med Max og MaleneSmiley Efterårsferie med Nancy og Cindy
November; skolefodboldfinalen d. 20. november 2008Smiley skide godt drenge, bare synd i tabteSmiley fars 50 års fødselsdag
December; Hm.. julegave indkøb med RegitzeSmiley Damn, so much funSmiley Juleferie. Juleaften, gaver, nytårSmiley

Opture; 
- Helt klart mine venner og veninder! 
- Min familie (til tider i hvert fald)
- De nye venner
- Håndbold sæsonen '07/'08 Smiley
- Team NØS dame junior - de bedste d:
- Max, min bedste ven
- Kristina, min bedste veninde
- 9. vidunderklassen
- Skolen ved Kløften
- Skolefodbold
- Skolefodboldfinalen i Parken 20.-11.-08 - drengene
- Diverse fester
- 10 i fysik til 9. klasses afgangsprøve
- 10 i dansk til 9. klasses afgangsprøve
- Introturen med SvK
- Foråret med det fantastiske vejr
- Ingen kærestesorger i et helt år!
- Arbejdet
- Ingen alvorlig sygdom i familien

Nedture;
- Mine knæ har fucket de sidste 4 måneder
- Farvel til 9. vidunderklassen og HKF
- Ingen kæreste? But hey I've survived Smiley
- Max, Kristina, Frederik og Christina 
tog på efterskole efter sommerferien
- Til tider min familie
- At der er så mange, som ikke forstår,
at man ikke kan klare alle deres problemer
- Farvel til Morten, som træner, du var nu 
den bedste Smiley
- At han ikke bare kunne forstå, at han
skulle lade være at rive op i alt det gamle
- At mit værelse stadig ligner Jerusalems 
ødelæggelse, hvordan det så end ser ud? 
- Jeg har stadig ikke fået mig taget sammen
til at fortælle ham det hele, som det er Smiley
- Minderne fra sidste sommer sidder stadig
som malet på mine nethinder, savner det?

Ser frem til;
- Sommerferien?Smiley 
-  Endnu et år med alle vennerne og veninderne
- At blive 17 Smiley
- Diverse fester
- At starte på gymnasiet
- At Max, Frederik og Kristina kommer hjem
fra efterskole! I er savnet!Smiley
- Forhåbentligt at komme til at spille håndbold igen!
- Resten af skoleåret på SvK

Vil helst undvære;
- Lorte smerter i mit knæ og min hofte
- Læger og besøg på skadestuen
(ovenstående kan nok ikke undgåesSmiley)
- Hvis lægerne siger, at jeg skal stoppe
til håndboldSmiley
- Diverse familie kommensammener, hvor 
det hele bare er mad, mad, mad og gamle
mennesker, som skal vide alt, om ens livSmiley
- Diverse eksamener
- Afleveringer
- Farvel til forskellige folk
- At Nancy tager på efterskole? Smiley
- Had og uvenner

 
1 2 3 4
Næste
Udgiv dine tanker
og billeder
Upload
ImNotWhoYouThinkIam
Profilepicture
Offline
Køn: Kvinde
Alder: 17 år
Oprettet: 27. maj. 2008
Login: 11-01-2010 18:40
Uploads: 28
Blog indlæg: 11
jeg hedder Pernille xD
Ansøg om venskab
Gør til favorit
Send besked
RSS feed for blog indlæg
© 2016 Arto ApS | Retningslinjer | Copyright information Annoncering | Om siden